O NAS

Smo družinsko podjetje, ustanovljeno 16. maja 1996, z namenom izvajati strankam in potnikom udobno ter prijazno storitev prevoza oseb.

Osnovna dejavnost našega podjetja je izvajanje občasnih prevozov. Poleg dejavnosti turističnih prevozov po Sloveniji in tujini opravljamo transferje na letališča v Sloveniji in tujini, prevoze eno- ali več-dnevnih izletov organiziranih skupin ter tudi prevoze šolskih izletov. Nudimo lahko tudi prevoze organiziranim skupinam kolesarjev. Na voljo imamo pokrito prikolico za 19 koles.

Naloga našega podjetja je, da vašo pot napravi kar najbolj hitro, udobno in sproščeno. To vam zagotavljamo s sodobnimi avtobusi in izkušenimi vozniki.

Če razmišljate o mobilnosti skupine prijateljev, ekipe ali kolektiv, je potovanje z avtobusom zabavno, prijazno, cenovno učinkovito, dostopno in trajnostno. Vizija podjetja je razviti storitev, v kateri bodo ljudje uživali in tako rajši najeli avtobus ter v večjih skupinah preživljali kvaliteten čas. .

NAROČITE SKUPINSKI
PREVOZ ZA VAŠE
POSEBNO POTOVANJE

KO IŠČETE UDOBEN IN VAREN KOMBI
ALI POTOVALNI AVTOBUS

Imamo široko paleto vozil; od 8-sedežnega kombija pa vse do 55-sedežnega avtobusa, s katerimi omogočamo najem najbolj primerne velikosti za vaše potrebe.

Vsa vozila našega voznega parka ustrezajo zahtevam in predpisom zakonodaje.

Parkirana so pred sedežem podjetja na lokaciji Polica 8a, Grosuplje. Čistijo se po vsaki opravljeni vožnji.

POTOVATI Z AVTOBUSOM IN NE VOZITI
AVTOMOBILA POMENI PRITI NA CILJ SPOČIT.

Poznate občutek, ko ste na izlet 5 ur vozili avto in potem cel dan hodili po mestu.
Zvečer pa ste morali družino peljati še domov.

Naročite prevoz in bodo izleti manj utrujajoči.

PONOSNI SMO NA NAŠO EKIPO VOZNIKOV

Upravljanje avtobusa je zahtevno delo, zato so vozniki avtobusov posebni ljudje, ki se ne glede na to za kakšen prevoz gre ali vrsto stranke morajo prilagoditi, da se potniki počutijo kar najbolje.

Zgodovina podjetja

.Zgodovina podjetja sega v leto 1996, ko je v maju Marijan Steklačič od podjetja GPG odkupil prvi avtobus TAM 190. S tem avtobusom je pridobil prve stranke v lokalnem okolju. Število strank je zaradi zadovoljstva z opravljenimi prevozi naraščalo, kar je leta 1998 vodilo do zamenjave prvega avtobusa z novejšim, ki je bil ravno tako znamke TAM 260. Po 7 letih uspešne samostojne poti smo kupili prvi avtobus visokoturističnega razreda prestižne znamke Mercedes – Benz. S tem avtobusom smo prepotovali skoraj celotno Evropo. Zaradi potreb po prevozih manjših skupin in športnih ekip smo z leti leta 2005 naš vozni park razširili še z 20 sedežnim minibusom Iveco.

Mejnik v razvoju podjetja je bilo leto 2005, ko se je najstarejši sin kot voznik priključil podjetju. Razširitev kadra je dala podjetju Steklačič nov zagon, zato smo leta 2007 iz tujine uvozili še drugi 50-sedežni avtobus znamke Mercedes – Benz. Naslednja razširitev voznega parka se je zgodila konec leta 2010, ko smo kupili nov minibus Mercedes – Benz Sprinter. Od statusa prevoznika za potrebe lokalnih organizacij smo prešli do kvalitetnega ponudnika avtobusnih prevozov za podjetja, društva, športne klube v ljubljanski regiji. Od leta 2009 v podjetju vozi tudi najmlajši sin Rok.

Marca 2011 smo podjetje statusno preoblikovali iz oblike samostojni podjetnik (s.p.) v družbo z omejeno odgovornostjo (d.o.o.).

V letu 2012 smo svoj vozni park posodobili z novim 53 sedežnim avtobusom Mercedes – Benz Tourismo, ki je zamenjal 20-sedežni minibus Iveco Daily. V letu 2014 smo ponovno povečali svoj vozni park s 30 sedežnim avtobusom Iveco, leta 2016 pa ponovno z novim 55-sedežnim Mercedes – Benz Tourismo. V letu 2019 smo kupili še 50 sedežni avtobus najvišjega kakovostnega razreda Kassbohrer Setra 515 HD in nov 20 sedežni MB Sprinter. V letu 2020 smo naš vozni park povečali z nakupom 8 sedežnega kombija Renault Trafic, leta 2021 pa zamenjali avtobus Mercedes Benz Travego za novejši avtobus Setra 415 HD GT

Danes razpolagamo s sedmimi avtobusi in usposobljenimi vozniki. V primeru daljših voženj sodelujemo še z zunanjimi sodelavci. Vsa leta so nam prinesla veliko bogatih izkušenj, ki so zelo pomembne pri turističnih prevozih.

Vizija podjetja je, da se uveljavimo kot kvaliteten, potnikom prijazen in cenovno ugoden ponudnik avtobusnih prevozov v osrednjeslovenski regiji.

Osnovna dejavnost našega podjetja je izvajanje občasnih prevozov. Poleg dejavnosti turističnih prevozov po Sloveniji in tujini opravljamo transferje na letališča v Sloveniji in tujini, prevoze eno ali več dnevnih izletov organiziranih skupin ter tudi prevoze šolskih izletov. Nudimo lahko tudi prevoze organiziranim skupinam kolesarjev. Na voljo imamo pokrito prikolico za 19 koles.

Naloga našega podjetja je, da vašo pot napravi kar najbolj hitro, udobno in sproščeno. To vam zagotavljamo s sodobnimi avtobusi in izkušenimi vozniki.

PODATKI O PODJETJU

Naziv podjetja: Prevozi Steklačič d.o.o.
Naslov: Polica 8a
Poštna št in pošta: 1290 Grosuplje
ID za DDV: SI25793985
Matična številka: 3940292000
TRR: 10100-0049464854 pri Banki Koper d.d.
Leto ustanovitve: 1996 (do 2011 kot s.p.)
GSM: +386 (0)41 654 290 (služba), +386 (0)41 805 878 (Smiljan), +386 (0)41 789 940 (Rok)
URL: www.steklacic.si

E-mail: info@steklacic.si
Dejavnost po SKD: H49.391 – Medkrajevni in drug cestni potniški promet

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.