KONTAKT

Prevozi Steklačič d.o.o.
Polica 8A
1290 Grosuplje

E-mail: info@steklacic.si

Telefon: +386 (0)41 654 290 (služba)

Telefon: +386 (0)41 805 878 (Smiljan)

Telefon: +386 (0)41 789 940 (Rok)

Pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca.

Za pripravo kvalitetne ponudbe za avtobusni prevoz za vašo skupino nam posredujte naslednje podatke (kdo je naročnik, kontaktni telefon in elektronski naslov ter načrt poti: število oseb, datum in predvidena ura odhoda, lokacija odhoda, relacija s postanki, cilj poti, predvidena ura vrnitve na  izhodišče). Zagotavljamo vam, da vam bomo v najkrajšem možnem času posredovali natančno ponudbo za vaše potovanje.
POMEMBNO!
Poslano povpraševanje ne pomeni rezervacije avtobusa. Rezervacija je veljavna na podlagi potrditve pripravljene ponudbe preko e-pošte s strani naročnika.
Izjava o varovanju in uporabi prejetih podatkov: Vaše podatke, ki nam jih posredujete na tej spletni strani, bomo uporabili le za lastne poslovne potrebe (vzpostavitvi našega medsebojnega poslovnega odnosa). Skrbno jih bomo varovali in jih brez vaše predhodne odobritve ne bomo posredovali tretji strani.

Povpraševanje
Povpraševanje lahko pošljete tudi neposredno na e-poštni naslov info@steklacic.si 


Prevozi Steklačič d.o.o.,
Grosuplje

Sledite nam

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.